Acum este Joi Mar 21, 2019 3:51 am

Ora este UTC


..::CSMANIA::..COMMUNITY - Înregistrare

Accesând “..::CSMANIA::..COMMUNITY”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “..::CSMANIA::..COMMUNITY”. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “..::CSMANIA::..COMMUNITY” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde “..::CSMANIA::..COMMUNITY” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “..::CSMANIA::..COMMUNITY” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “..::CSMANIA::..COMMUNITY” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.
..::CSMANIA::..COMMUNITY » additional Reguli forum:

FORUM
Nu aveti voie sa scrieti cuvinte vulgare
Nu aveti voie sa faceti spam
]Nu aveti voie sa faceti dublu-post
]Nu aveti voie sa faceti off-topic
Nu folositi avatare/semnaturi jignitoare catre alti membri

Nu folositi un limbaj de mess :

]m3rg3@m !@ m@m@ $@ m@n@nk
      VARIANTA CORECTA ESTE :

mergeam la mama sa manank
]ATENTIE!!
Pentru fiecare warn exista o durata de banare !! 
1WARN = ban 30 zile
                                         3WARN=BAN permanent      
[color=#008000]SERVER
[color=#FF0000]Nu folositi coduri
[color=#FF0000]Nu provocati adminii
[color=#FF0000]Adminul de pe server cu grad mare hotaraste ce si cum
[color=#FF0000]Nu dati banuri fara dovezi
[color=#FF0000]Trebuie sa tineti minim 10 redirecte

[color=#008000]Nerespectarea regulamentului va fi pedepsita

cron
© phpBB® Forum Software • Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Translation/Traducere: phpBB România